Movenpick Hotel and Apartments Bur Dubai -

Oferte de Paste incepand de la 1678 EUR

Despre Movenpick Hotel and Apartments Bur Dubai

LOCALIZARE: Situat in apropierea celor mai importante zone comerciale, mall-uri si puncte de atractie din Oud Metha, la mai putin de 10 minute de aeroportul international din Dubai, Dubai World Trade Center si Dubai Healthcare City.  

CAZARE: Hotelul ofera o multitudine de optiuni de cazare, toate cele 255 de camere si siute fiind proiectate in asa fel incat acestea sa ofere un mediu familial si confortabil. Pe langa acestea exista si 57 de apartamente elegante si complet mobilate cu unul, doua sau trei dormitoare. Cladirea de apartamente se afla la cativa pasi distanta de hotel.

Toate camerele sunt dotate cu: acces gratuit WI-FI,  televizor LCD si minibar, ceainic si cafetiera, vedere spre oras, acces la piscina de pe acoperis, sauna si sala de sport.

SERVICII: mic dejun si demipensiune.

FACILITATI: Cele sapte restaurante si baruri, impreuna cu clubul de noapte ofera o gama variata de experiente, de la bucataria din nordul Indiei (restaurantul Chutney's) si a Libanului (restaurantul Fakhreldine cu programe de divertisment in stil arabesc) la aromele internationale care pot fi descoperite la Fountain. Pentru o ceasca de cafea proaspata se poate ajunge la Starbucks iar pentru iubitorii de viata de noapte exista clubul The Pulse.

De la Poolhouse se poate amdira orizontul Dubaiului si renumitul Burj Khalifa, alaturi de o gustare sau un cocktail, acesta situandu-se pe acoperisul hotelului.

Sala de bal cu scena hidraulica Oud Metha este destinata atat nuntilor cat si evenimentelor de business (receptii, intalniri, conferinte, seminarii sau prezentari de produse), pentru cele din urma punandu-se la dispozitie si alte sapte sali care se pot adapta pentru orice numar de persoane, toate fiind dotate cu WI-FI gratuit si serviciu de parcare cu valet.

 Pentru iubitorii de sport exista doua centre fitness, unul la primul etaj iar al doilea la etajul 12 care deserveste aripa apartamentelor. Fiecare dintre ele dispune de echipamente profesionale de cardio, fitness si stretching.

Atat doamnele cat si domnii pot apela la serviciile de masaj, frumusete sau ingrijire ale salonului Isaam, aflat la parterul hotelului.

https://www.movenpick.com/en/middle-east/uae/dubai/hotel-dubai-bur/overview/ 

0.0/5.0
Nu exista review-uri pentru acest hotel.
0.0/5.0
Nu exista review-uri pentru acest hotel.