El Faro -

Oferte de Seniori incepand de la 1989 EUR

Despre El Faro

Descriere: Hotelul El Faro, luxos, intim si elegant este situat in Baia delle Ninfe (golful sirenelor), in rezrvatie naturala. Hotelul imita ideea unui vapor ancorat in mare si are o marina si piscina cu apa de mare, servicii SPA. Hotelul este la 10 minute de mers cu masina de orasul Alghero si de aeroport.
Localizare:
pe malul marii, pe un promontoriu stancos, la 12,5km de aeroportul Alghero si la 14km de centrul orasului Alghero.
Dotari camere: 88 camere confortabile si elegante de mai multe tipuri. Camerele duble standard cu vedere la gradina sunt echipate cu: baie cu uscator de par, telefon, TV satelit, aer conditionat, minibar, seif, si  nu dispun de balcon. Camerele de la parter dipun de terasa si  exista veranda pentru camerele de la et I. Atentie! Infantul 0-2.99 doarme in pat cu parintii, baby-cot, la cerere, se plateste local: 20 euro / zi.
Facilitati hotel: pool bar, piano bar, restaurant, piscina in aer liber, fitness, servicii SPA si tratamente contra cost.
Plaja: Golful Porto Conte este bogat in plaje solitare care se afla la cateva minute de mers cu masina de hotel. De asemenea, hotelul pune la dispozitia clientilor (cu rezervare) shuttle bus catre cateva plaje amenajate.
Website: www.elfarohotel.it

0.0/5.0
Nu exista review-uri pentru acest hotel.
0.0/5.0
Nu exista review-uri pentru acest hotel.