Melia Madeira Mare Resort And Spa -

Oferte de Seniori incepand de la 1740 EUR

Despre Melia Madeira Mare Resort And Spa

Localizare: in zona turistica a orasului Funchal, la 3 km de centrul orasului, langa promenada la Oceanul Atlantic, la aproximativ 20 minute de aeroportul din Madeira. Facilitati hotel: hotelul are 220 camere foarte elegante si confortabile, cu balcon si acces internet gratuit WI FI. Hotelul are in dotare: centru Spa cu sauna, centru fitness, piscina interioara si exterioara, baie turceasca, masaj, salon de coafura, 2 restaurante (unul pentru servirea micului dejun si unul tip a la carte), 2 baruri, sali de conferinta.
Dotari camere: uscator de par, TV LCD, telefon, acces internet gratuit WIFI, aer conditionat, mini bar, aparat pentru prepararea cafelei/ceaiului, balcon. Atat Master Suite, cat si Premium Suite au 2 paturi Twin in dotare.Activitati: centru spa (anumite servicii sunt cu plata suplimentara). 
Masa: mic dejun/demipensiune. Opinia noastra: hotel nou, modern pe care il recomandam pentru serviciile de calitate si localizarea sa langa Oceanul Atlantic. 
Clasificarea tour operatorului: 5*. 
Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor. 
Pagina internet: www.meliamadeira.com

0.0/5.0
Nu exista review-uri pentru acest hotel.
0.0/5.0
Nu exista review-uri pentru acest hotel.