Detalii

Pelagia Bay Hotel (Crete)

Creta, Grecia

Plecare din: Baia Mare, Romania

Check In - 2023-06-20

Check Out - 2023-06-27

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@328f86e5

Descriere: Hotelul Pelagia Bay de 3 stele este un hotel potrivit pentru familii, care ofera camere bine amenajate, toate dotate cu o baie privata cu dus. si un balcon sau o terasa. O piscina, un restaurant si de asemenea un cafe-bar,
Localizare: Situat in satul de pe litoral Agia Pelagia, la aproximativ 800 m de plaja cu nisip si la 17 km de aeroportul international din Heraklion.
Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera  urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (taxa suplimentara de 7 EUR pe zi), linie directa telefon, seif (cost suplimentar de 2 EUR pe zi), mini-frigider,fierbator electric, dus, uscator de par (la cerere), balcon/terasa, menajera service (de 6 ori pe saptamana), schimbare prosoape (2 ori pe saptamana), schimbare lenjerie (1 data pe saptamana)
Facilitati hotel: Receptie 12 ore, hol, lounge TV, Wi-Fi in zone publice (gratuit), piscinain aer liber (09:00-20:00), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu cost suplimentar la plaja de ctre un tert extern), terasa la soare, aeroport, serviciu de transfer (contra cost), gradina, parcare.
Clasificare oficiala: 3 stele 
Web site: https://pelagiabay.gr/
 Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.