Detalii

Eri Beach and Village

Mykonos, Grecia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2024-06-04

Check Out - 2024-06-11

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@ff83ce6

Descriere: Eri Beach & Village este un complex hotelier all inclusive situat in centrul statiunii Hersonissos, exact in fata marii. 
Localizare: Eri Beach & Village este localizat in statiunea cosmopolita Hersonissos, la 25 km de aeroportul capitalei Heraklion.
Plaja: Eri Beach & Village este situat pe plaja premiata cu Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. 
Dotari camere: Eri Beach & Village dispune de 755 camere de mai multe categorii: single de aprox. 18 mp, duble de aprox 22 mp, family quadruple de aprox 27 mp si family cu 2 dormitoare de aprox. 33 mp. Toate sunt dotate cu aer conditionat (gratuit in iulie si august si cu plata, 3 euro/zi pentru restul sezonului), telefon, seif (cu plata), TV satelit, fier de calcat (la cerere, cu depozit), fierbator electric (la cerere, cu depozit), frigider, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Eri Beach & Village ofera clentilor receptie 24 de ore, salon, lift, colt vizionare TV, camera pentru bagaje, wi-fi, mini market, 2 piscine (08:00-19:00), waterpark cu 3 tobogane, salvamar, prosoape pentru plaja si piscina (cu depozit), sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, gradina, amfiteatru, parcare, doctor (la cerere, cu plata). Hotelul dispune de un restaurant cu terasa, lobby bar, snack bar la piscina, bar pe plaja. Exista sala de jocuri electronice (cu plata) si sala pentru bridge. Se organizeaza discoteca, activitati in timpul zilei (jocuri acvatice, aerobic, darts, tenis de masa, tenis de camp), spectacole seara si program distractiv zilnic organizat de echipa de animatori. Exista facilitati pentru fitness si masaj. 
Facilitati copii:  Eri Beach & Village asigura pentru copii mini club (4-12 ani), program de animatie, 2 piscine (08:00-18:00), loc de joaca in aer liber, iar pentru infanti patut si scaune speciale (la cerere, gratuit). 
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: http://www.erihotels.gr/beach/hotel
Nota informativa: Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.