Detalii

Eftalia Aytur Hotel

Skiathos, Grecia

Plecare din: Iasi, Romania

Check In - 2023-09-14

Check Out - 2023-09-21

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@5351d01d

www.eftaliahotels.com

Localizare: Hotelul se afla în centrul orașului Alanya și 125 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Numărul total de camere 222. Camerele standard (16m², un dormitor, o baie, max.2 + 1pax), camere Large (20m², max.4pax, un dormitor mai mare cu pat matrimonial + un pat simplu + un fotoliu extensibil, o baie, max.2 + 2pax), 4 camere pentru persoane cu handicap. Toate camerele au baie proprie cu cadă și uscător de păr, sistem central de aer condiționat în funcție de condițiile meteorologice, telefon direct, mini-bar (cu plata), seif (cu plata), canale TV prin satelit și muzică, balcon.

Masă: Demipensiune:  bufet deschis pentru mic dejun și cină, toate celelalte servicii alimentare și băuturi sunt cu plata.

Facilități: restaurant principal pentru servirea meselor tip bufet deschis, restaurant a'la carte, lobby bar, bar la piscina, bar pe plajă. Alte servicii cu plata: Doctor la cerere, spalatorie, babysitting, salon de coafură, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, centru comercial, rent a car.

Plajă: Plajă proprie la  40m de la hotel, cu pietriș. Paja hotelului este peste drum.  La plajă șezlongurile și umbrele de soare sunt cu plata. La piscina șezlongurile și umbrele de soare sunt gratuite. 

Sport și divertisment: piscine în aer liber pentru adulți și copii, centru de fitness. Servicii cu plata suplimetara: ​​baie turcească, saună, baie de aburi, sporturi de apă, și masaj. O dată pe săptămână muzică live și seara Turceasca. Loc de  joacă pentru copii.