Detalii

Dias Apartments Kavros

Alanya, Turcia

Plecare din: Baia Mare, Romania

Check In - 2023-07-18

Check Out - 2023-07-25

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@22f71a94

Descriere hotel: Dias Apartments este un complex mic de studiouri situat in centrul statiunii  Kavros - Georgioupolis. Este complet renovat si consista in 16 cladiri cu parter sau cu un etaj, care pot caza 2-3 persoane. Statie de autobuz este la 150 m distanta de hotel. Localizare: in centrul statiunii Kavros, la 700 m de plaja, la 3 km de statiunea Georgioupolis, la 18 km de Rethymno, la 42 km de aeroportul din Chania si 100 km de capitala Heraklion.
Plaja: la 700 m de plaja lata, nisipoasa, cu intrare lina in mare. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere: Cele 16 unitati de cazare sunt de 2 categorii: studiouri duble de 25 mp si studiouri triple de 28 mp. Toate dispun de  aer conditionat, seif gratuit, wi-fi gratuit, TV satelit, chicineta complet utilata, masa cu scaune, baie cu dus, uscator de par, halat si papuci, balcon/terasa, room service pentru micul dejun ( contra cost).
Tip masa: fara
Facilitati hotel: receptie ( 08:00-23:00), wi-fi gratuit in toate spatiile publice, piscina ( 10:00-18:00 ), prosoape pentru piscina (gratuite,cu depozit), umbrele si sezlonguri gratuite la piscina si cu plata pe plaja, bar la piscina ( 11:00-23:00), spatii verzi, parking, inchirieri de biciclete, doctor ( la cerere, cu plata ).
Facilitati pentru copii: piscina pentru copii, loc de joaca, pat pentru bebelusi (la cerere, gratuit).
Activitati: program de animatie zilnic si seara barbeque cu muzica o data pe saptamana, activitati sportive.Clasificare oficiala: 3 chei
Pagina web:  http://www.diaskavroshotel.gr/hotel-location-dias-apartments/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.