Detalii

Grand Kaptan

Alanya, Turcia

Plecare din: Constanta, Romania

Check In - 2023-07-05

Check Out - 2023-07-12

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@386f5da

www.kaptanhotels.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Obagol la 5 km de centrul orasului Alanya si 131 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Numărul total de camere 334. Camerele standard (25-30m², un dormitor, o baie, max.2 + 1pax), camere de conectare (50-60m², două dormitoare separate, doua bai, max.4pax) și trei camere pentru persoanele cu handicap. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, sistem de aer condiționat Split, telefon direct, mini-bar (apa, bauturi racoritoare si bere reumplut zilnic), ceainic, ceai și cafea, seif (cu depozit) , canale TV prin satelit și muzică, balcon.

Servicii: Ultra all inclusive - servicii de tip bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun târziu, prânz, cină, ceai după-amiaza și cafea, gustari noaptea târziu, toate băuturile alcoolice și nealcoolice locale și importate standard, inghetata la anumite ore, restaurant a'la carte este cu rezervare în prealabil și doar o singură dată într-o ședere, băuturi răcoritoare la barul de la plaja intre orele 10.00 – 19.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile care nu sunt pe lista din meniu, băuturile premium importate, sucuri de fructe proaspete, vinuri speciale, cocktail-uri speciale, room service, toate tipurile de băuturi îmbuteliate importate.

Facilități: restaurant principal pentru serviciu bufet deschis, restaurante A'la Carte - La Costa - pescaresc, Pruva - italienesc, lobby bar, bar la piscina, bar pe plajă. Servicii cu plata: doctor, babysitting, serviciu de spălătorie și de călcat, telefon, fax, colț de internet, magazine, salon de coafură si rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi este gratuit în zona de lobby.

Plaja: plaja privată a hotelului, cu nisip, cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plajă – gratuite. Există tunel pe sub drumul spre plajă.

Sport și divertisment: piscine în aer liber pentru adulți și copii, trei tobogane cu apă, centru de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, volei pe plajă, tenis de masă. Servicii cu plata: sporturi acvatice, masaj, centru de wellness, biliard și jocuri pe calculator.Programe de divertisment în timpul zilei, diverse concursuri de la piscină și pe plajă, programe de seară. Mini club pentru copii de la 04 - 12 ani, teren de joacă.
Ultima renovare: 2011