Detalii

Matiate Hotel

Alanya, Turcia

Plecare din: Suceava, Romania

Check In - 2024-06-09

Check Out - 2024-06-16

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@6cb8d1b6

www.matiatehotel.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Beldibi, la 15 km de centrul statiunii Kemer si la 40km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 140 camere: camere standard (26m², un dormitor, o baie, max 2+2pax), camere Garden (18m², localizate in zona de gradina, un dormitor, o baie, max 2pax), camere Economy (17m², fara blacon in zona de gradina, max 2pax), 4 camere Suit (45m², doua dormitoare, baie cu Jacuzzi, max 4pax). Toate camerele au baie privata cu dus si uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (contra cost), seif (contra cost), TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dupa amiaza si seara tarziu, bauturi locale alcoolice si racoritoare intre orele 07.00 - 22.00, bauturi racoritoare la barul de la plaja pana la ora 18.00. Nu sunt incluse: toate bauturile din import, sucurile naturale de fructe, toate bauturile imbuteliate si la cutie, inghetata, toata mancarea si bautura dupa ora 22.00.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, lobby bar, bar la piscina. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, coafor, magazine.

Plaja: Plaja privata cu nisip si pietris, la 250m de hotel, sezlonguri si umbrele de soare gratuite..

Sport si divertisment: piscine de exterior pentru adulti si copii, centru fitness, baie turceasca, sauna, tenis de masa. Contra cost: masaj si sporturi nautice
Programe de divertisment in timpul zilei, seara programe de animatie. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani.