Detalii

Monte Carlo

Alanya, Turcia

Plecare din: Constanta, Romania

Check In - 2023-07-05

Check Out - 2023-07-12

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@38f35638

www.otelmontecarlo.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Obagol, la 1km de centrul orasului Alanya si la 125km fata de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 120 camere in cladirea principala si in caldirea anexa: camere Standard (16mp, un dormitor si o baie, max.2+1pax), camere family (28mp, o camera spatioasa cu pat matrimonial + 2 paturi single, max.2+2pax). Toate camerele au baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, seif (contra cost), mini bar (numai apa la sosire), TV prin satelit, balcon. Camerele din cladirea anexa au gresie, cele din cladirea principala mocheta. Cladirea anexa se afla la 70m de cladirea principala iar oaspetii folosesc toate facilitatile in ambele parti.

Servicii: All inclusive tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, prajituri, ceai si cafea dupa amiaza, bauturi locale alcoolice (raki, gin, vodka, vinul casei, bere) si racoritoare intre orele 10.00-23.30, bar pe plaja deschis intre orele 10.00 – 19.00 disponibile fiind numai suc concentrat de fructe, apa, ceai si cafea. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import, bauturile imbuteliate, inghetata, toata mancarea si bautura dupa ora 23.30, sucuri naturale din fructe, toate mancarea si bauturile pe plaja (exceptie cele indicate).

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, bar pe plaja, bar in lobby. Contra cost: servicii medicale la cerere, telefon, fax, internet corner, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI in Lobby este disponibila gratuit.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietris, la o distata de 70 - 150m de hotel (depinde in ce parte a hotelului sunt cazati oaspetii), peste drum si se trece e sub tunel catre plaja; sezlonguri si umbrele gratuite.

Sport si divertisment: Piscina exterioara pentru adulti cu sectiune pentru copii, un tobogan, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: baie turceasca, sauna, masaj, biliard si sporturi nautice.
Exista Mini club pentru copii (04-12 ani).